Τα μέρη που συλλέγεται ο ποιοτικότερος καφές είναι η Βραζιλία, το Μεξικό και Νότια Ινδία όπου η παραγωγή θεωρείται η ιδανικότερη λόγω κλιματολογικών συνθηκών.
Με σκοπό να αυξήσουμε τη διαλυτότητα αλλά και τα αρώματα του καφέ, καβουρδίζουμε τους κόκκους σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία ανάλογα την ποικιλία.
Για δημιουργηθεί το τελικό ρόφημα του καφέ με τη βοήθεια του νερού θα πρέπει πρώτα να αλεστεί ώστε να πάρει την ανάλογη μορφή που πρέπει (σπυρί, σκόνη κλπ).
Η διατήρηση της φρεσκάδας και των αρωμάτων του καφέ είναι το κρίσιμο ζήτημα λύνεται από τη σωστή συσκευασία με αεροστεγή προστασία ώστε να φτάσει στα χέρια σας έχοντας την πλήρη αυθεντία του.
Τέλος, μετά από όλες τις απαιτούμενες διεργασίες, έρχεται το πολυπόθητο γεγονός να απολαύσουμε και να καταναλώσουμε τον καφέ ως ρόφημα, μαζί με φίλους και οικείους.
Τα μέρη που συλλέγεται ο ποιοτικότερος καφές είναι η Βραζιλία, το Μεξικό και Νότια Ινδία όπου η παραγωγή θεωρείται η ιδανικότερη λόγω κλιματολογικών συνθηκών.
Με σκοπό να αυξήσουμε τη διαλυτότητα αλλά και τα αρώματα του καφέ, καβουρδίζουμε τους κόκκους σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία ανάλογα την ποικιλία.
Για δημιουργηθεί το τελικό ρόφημα του καφέ με τη βοήθεια του νερού θα πρέπει πρώτα να αλεστεί ώστε να πάρει την ανάλογη μορφή που πρέπει (σπυρί, σκόνη κλπ).
Η διατήρηση της φρεσκάδας και των αρωμάτων του καφέ είναι το κρίσιμο ζήτημα λύνεται από τη σωστή συσκευασία με αεροστεγή προστασία ώστε να φτάσει στα χέρια σας έχοντας την πλήρη αυθεντία του.
Τέλος, μετά από όλες τις απαιτούμενες διεργασίες, έρχεται το πολυπόθητο γεγονός να απολαύσουμε και να καταναλώσουμε τον καφέ ως ρόφημα, μαζί με φίλους και οικείους.
Καφεκοπτείο Έδεσσα © 2024